Om os

Ebeltoft Tour er en lokalt firma med base i Dråby ved Ebeltoft. Vi brænder for at give dig en unik oplevelse, uanset om det gælder historiske byvandringer, besøg hos lokale kunstnere eller vandringer i naturen. Kontakt os hvis du ønsker du et tilbud på en særlig aktivitet for en gruppe, familie eller venner.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er toll-kke2.jpg
Vandre- og lokalguideFirmaets ejerFrivillige guider
Pia Bruun NielsenJens JørgensenStig Rasmussen og Ronald Breindal
Opvokset i Østjylland, men elsker rejser, eventyr og nye udfordringer. Uddannet lokalguide og vandreguide i Andalusien, Sydspanien og dybt fascineret af naturen, kulturen og vores historie. Er kommet i Ebeltoft i mange år og elsker at dele sin indsigt og begejstring for byen med andre. Certificeret partner i Nationalpark Mols Bjerges Servicenetværk.Født og opvokset i det nuværende Nationalpark Mols Bjerge. Sejlsportsmand gennem hele livet: knækkede sin første – og eneste – mast da han var 12 og har siden sejlet kapsejlads på klub-basis.
Er nu klar til at tage vandreskoene på og vise det bedste fra hjemegnen
Begge har boet i Ebeltoft i mange år og er aktive ildsjæle, uanset om det gælder byens kulturliv eller Nationalparkens friluftsaktiviteter. De to herrer er klar til at tage dig med på en historisk vandring rundt i den gamle købstad hvor du hører mere om gamle skæve bindingsværkshuse om folk og svundne tider men også om nutidens unge iværksættere. Kort sagt:
– Vi glæder os til at vise sider af Ebeltoft, som kun de færreste besøgende kender!
At gøre det, man holder allermest af, er den ultimative luksus. Særligt når man har fantastiske mennesker omkring sig…